Jack & Jill -tanssikilpailu Valasrannan Tanssileirillä Ke 24.7.2024

Kirjoittaja: / Jack & Jill -tanssikisa / 1.7.2024

Huippusuosittu Jack & Jill- kilpailu kisataan tänäkin vuonna Valasrannan tanssileirillä! Tule mukaan kilpailuun tanssimaan tai kannustamaan kisaajia! Kilpailussa on yksi luokka ja se on avoin kaikille.

Kisattavat lajit ovat tango, hidas valssi, hitaat, rumba, salsa, cha cha, fusku ja bugg.

Jack & Jill -kisa on leikkimielinen ja rento kilpailu. Ideana on kilpailla eri tanssilajeissa samoin, kuin tanssisit kyseistä tanssia lavatansseissa tai tanssibileissä, musiikki, pari ja tila huomioiden. Et tarvitse miljoonaa tanssikilometriä tai omaa paria, sillä parit arvotaan. Ainoastaan halu ylittää itsensä kisalattialla riittää! Tämä kilpailu sopii siis ihan jokaiselle lavatanssijalle!

Kilpailu järjestetään keskiviikkona 24.7. klo 19.00 alkaen ja se käydään Valasrannan salissa. Finaalit käydään noin klo 22.00 orkesterin tauolla.


Kuva Matias Löyttyniemi, Valasrannan Tanssileiri 2023. Huikea meininki Jack & Jill -kisalattialla!

Tuomaristoon kuuluvat Antti Törmänen, Reetta Koivuniemi, Tuomas Sillanpää, Tapani Hasa, Jutta Helenius, Alina Mustamaa ja Arto Petjala. Kilpailun musiikki soitetaan levyiltä ja kilpailun juontaa Mika Väkiparta.

Kilpailun kulku

Kilpailun kulku: Karsinnoissa ja semifinaalissa tanssitaan kolmea tanssilajia, jotka arvotaan. Jokaiseen tanssilajiin arvotaan pari ja se vaihtuu tanssilajien välissä. Tuomarit tuomaroivat viejät ja seuraajat erikseen karsinnoissa ja semifinaaleissa.

Finaalien aluksi arvotaan pari, jonka kanssa tanssitaan koko finaali. Lisäksi arvotaan tanssittavat tanssilajit. Finaaleissa tuomarit sijoittavat parit paremmuusjärjestykseen ja tulokset lasketaan Skating-menetelmällä, eli parhaat sijaluvut saanut pari voittaa. Parit saavat sijaluvut jokaisesta tanssilajista erikseen.

Pistelaskusta vastaa Eija Lyly / Stelnet.

Tervetuloa mukaan tanssimaan, kisaamaan ja kannustamaan! 

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Voit ilmoittautua kilpailuun alla olevalla lomakkeella.

Päivitys 21.7. Seuraajapaikat on nyt täynnä. Voit ilmoittautua seuraajajonoon sähköpostilla info@tanssikurssit.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli paikkoja vapautuu.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 24.7.2023 klo 12. Kilpailuun otetaan mukaan rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittautuminen saattaa sulkeutua aikaisemmin, jos parimäärä tulee täyteen. Ole siis nopea! Huomaathan, että ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä. Esteen sattuessa, ilmoitathan siitä viipymättä info@tanssipuoti.fi

Tervetuloa mukaan!

Valasrannan Tanssileiri 19.-28.7.2024, Yläne

JAA