VTL UUTISIA: Sarin tervehdys tanssiväelle!

Kirjoittaja: / Kohti Valasrantaa / 17.7.2019

Suomen tanssikesä huipentuu jo yli 15. kertaa Yläneelle, Valasrannan tanssileirille. Ensimmäistä kertaa leirin historiassa on se tilanne, että minä en pääse mukaan ilotteluun. Osa teistä on seurannut kuluneen kesän kertomuksia siitä, kuinka Jari on edustanut meitä yksin kaikissa tanssitapahtumissa niin kotimaassa kuin Ruotsissakin. Äitini vointi on kohentunut hieman niistä kesän vaikeimmista ajoista, mutta siltikin koko Valasrannan ihanuus on yksinkertaisesti liian kaukana ja kestoltaan liian pitkä, että voisin lähteä täältä Tyrnävältä mukaan.

Tanssikoulu Jari Aaltosen 25v juhlavuotta suunnitellessa en kyllä osannut kuvitella, että en juhlakesänä opeta yhtäkään tanssituntia. Nyt on kuitenkin meidän elämässä alkanut uusi ajanjakso, ja siihen totuttautuminen ottaa aikansa. Toivon kovasti, että pääsen pian takaisin tanssin ja musiikin ja opettamisen ja iloisten ihmisten pariin.

Toivon kaikille Valasrantaan matkaaville oikein SUPERIHANAA tanssiseikkailua! Elän kaikkien tarinoiden, kuvien ja videoiden kautta hengessä mukana kanssanne ihan jokainen leiripäivä!

Halataan kun tavataan!
🙂 Sari Aaltonen

Valasrannan Tanssileiri toivoo Sarin kesään kaikkea hyvää!

Pitkin kevättä olemme tarkalla silmällä seuranneet Sarin tilannetta Tyrnävällä. Olemme olleet hengessä mukana ja toivoneet, että hänen äitinsä tilanne ratkeaa parhain päin! Kun Sari kertoi meille vaikeasta päätöksestään jättää Valasrannan Tanssileiri tänä kesänä ensimmäistä kertaa väliin, ymmärrämme täydellisesti. Perhe ja perheen hyvinvointi on elämän tärkein prioriteetti ja sen jälkeen tulee työt, vapaa-aika, tanssiminen ja me tanssiystävät. Toivotamme Sarille miljoona tanssihalausta ja hurjasti tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen totuttautumiseen! Olet meille tärkeä ja rakas!

Valasrannan Tanssileirin ohjelmaan Sarin poisjäänti vaikuttaa luonnolliseti jonkun verran. Onneksi meillä on upea opettajakaarti ja kaikki tuntimuutokset saatiin nopeasti ratkaistua. Sarin tunteja tuuraavat mm. Jari, Kati, Rosa, Jyrki, Joonas, Anne-Riina ja Hanna O. Lisäksi vaihdoimme yhden lihashuollon vetäjän Rosasta Alinaan. Voit tutustua päivitettyyn leiriohjelmaan täällä. Kaikki tuntimuutokset on merkitty ohjelmaan *llä.

Valasrannan Tanssileiri rakentuu parhaillaan Yläneelle, lämpimästi tervetuloa kaikki tanssijat kautta maan!

Tanssihalaus,
Niina Huhtala
Valasrannan Tanssileiri

Kuvat: Joonas Kainulainen

 

JAA