Ystäväkirjassa Jari Aaltonen

Kirjoittaja: / Tanssipuodin ystäväkirja / 20.4.2021

Tanssipuodin ystäväkirjassa tanssinopettaja, maestro ja taiteilija Jari Aaltonen, joka nauttii tanssikurssilaisten suursuosiosta kautta maan ja yli rajojenkin! Tämä leppoisa taiteilijaluonne, meidän “Jarsseli” on vaimonsa Sarin kanssa Tanssipuodin Niinan ihan ihka ensimmäiset yhteistyökumppanit jo vuodelta 2001. Meillä onkin tänä vuonna 20-vuotisjuhlat yhteistyömme kunniaksi syksyllä, tarkkaan ottaen lokakuussa! Siihen olemme suunnitelleet alustavasti jymy-yllätystä, josta kerromme myöhemmin tarkemmin!

 1. Nimi ja Lempinimi: Jari Aaltonen. Onhan näitä lempinimiä, niin kuin rakkaalla lapsella aina. Paras kuulemani on Jarsseli.
 2. Kuvaile itseäsi 5 sanalla: Huumorintajuinen, Mukavuudenhaluinen, Härkäpäinen. Ihmisystävällinen, mutta vastapainoksi välillä myös erakkoluonteinen.
 3. Lempiväri: Turkoosi.
 4. Muut kuin tanssiharrastukset: Rumpujen soittaminen omassa miesluolassani. Vaimo lisäsi tähän että ”veisbuukkaaminen”. Ilmeisesti olen aika paljon FB- ja YouTube – maailmassa. Tämä siksi, että olen kiinnostunut ihmisistä ja musiikista.
 5. Lempiherkku: Näitä on PALJON. Nautin nykyään tosi paljon hyvästä ruoasta. Olin 59 kg ”luuviulu”, kun Sarin kanssa tavattiin. Nyt on toisin 😅!
 6. Lapsuuden haaveammattisi: Muusikko. Lentäjä. Näyttelijä. Lääkäri.
 7. Rentoudun mieluiten: No saunassa tietenkin. Ja oluet omalla kotiterassilla. Plus tietty tuo rumpujensoitto.
 8. Suosikkitanssilajit: Tango, Hidas valssi, Fusku, Rumba ja Polkka.
 9. Parhaat tanssijalkineet: PortDance by Pietro Braga. (Tanssipuodin lisäys: Jarsseli tykkää Port Dancen Street mallista)
 10. Huikein tanssimuisto: Ei pysty millään valitsemaan, niitä mahtuu näihin pian 40 vuoteen niin paljon. Huippuhetkeen yhdistyy aina tanssipari, musiikki, tanssimiljöö ja oma fiilis.
 11. Mikä biisi saa sinut aina tanssimaan: Hyvä.
 12. Kerro itsestäsi jotain yllättävää: Olen ollut intohimoinen aseharrastaja ystäväni Matin kanssa jo lapsesta asti. Aseet hommattiin heti, kun laki salli. Tällä hetkellä minulla on Magnum 44, Ruger 9mm, Walther 22LR, Ruger pienoiskivääri sekä tehokas Taljajousi.
 13. Jos saisit yhden supervoiman, niin minkä ottaisit: Älykkyyden.
 14. Mistä sinut löytää somessa: Oma Facebook, TanssiAallon Facebook sekä TanssiAallon nettisivut.
 15. Kun koronapiina on ohi, mitä odotat eniten: Että aika entinen palaisi ja lavatanssit kukoistaisivat jälleen.
 16. Terveiset ystäväkirjan lukijoille: Edesmenneen Aate-setäni motto sopii hyvin tähän: ”Rauhallisesti, rakentavasti ja hiljakseen eteenpäin!”
JAA