Ystäväkirjassa Reetta Koivuniemi

Kirjoittaja: / Tanssipuodin ystäväkirja / 9.4.2021

Tanssipuodin Ystäväkirja avaa lukijoiden iloksi tanssialan ammattilaisten, tanssijoiden, artistien ja muusikoiden luonnetta, ajatuksia ja elämää. Avec Dance Clubin ihanista opettajista vastausvuorossa on Reetta Koivuniemi. Reetta on monipuolinen ja taitava swing-tanssiopettaja! Lue aktiivisen naisen vastaukset alta!

 1. Nimi (ja lempinimi): Reetta, mutta suurin osa perheenjäsenistä kutsuu mua Memmuksi
 2. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla: iloinen, energinen, ystävällinen, vahva ja perusteellinen
 3. Lempiväri: punaisen eri sävyt pinkistä burgundyyn
 4. Muut kuin tanssiharrastukset: Toiminnallinen kuntosaliharjoittelu ja barre, koronavuoden uusina harrastuksina on tullut innostuttua sijoittamisesta ja vähän sisustamisestakin (molemmat kuitenkin  hyvin alussa)
 5. Lempiherkku: pannukakku on sellainen herkku, mistä mun on tosi vaikea kieltäytyä
 6. Lapsuuden haaveammattisi: lasten lääkäri
 7. Rentoudun mieluiten… tällä hetkellä, kun kaikki sosiaalinen tekeminen (kuten tanssibileet) on niin vähissä, niin omat rauhalliset hetket tuppaa olemaan omalla sohvalla jonkun jännittävän sarjan parissa sen jälkeen, kun Ella on nukahtanut.
 8. Suosikki tanssilaji(t): Apua! Niin monta ihanaa, mutta tällä hetkellä ehkä itsellä west coast swing tuntuu parhaimmalta tanssia, se on omista tanssilajeista ”uusin”
 9. Parhaat tanssijalkineet: Valkoiset bleyerit on kyllä ollut luottovalinta jo pitkään, ne toimii niin monella lattialla.
 10. Huikein tanssimuisto: Näitä on niin paljon ja vaikea valita yksi! Tällä hetkellä ehkä meidän tanssikoulun Avec Dance Clubin avajaisbileet elokuussa 2019. Fiilis oli aivan uskomaton, kun näki, miten jengi täytti tanssilattian ja oma jännitys alkoi vihdoin purkautua ja sitä oli vaan täynnä onnen tunnetta.
 11. Mikä biisi saa sinut aina tanssimaan: Bileissä mun jalan alle menee kyllä ne nopeat boogiet, tunnelmalliset swingit ja akustiset hitaat – harvassa on biisit, joiden myötä mun tanssi-into lopahtaisi. 😀
 12. Kerro itsestäsi jotain yllättävää: Aika harva tietää, että olen valmistunut kemian tekniikan diplomi-insinööriksi, pääaineenani orgaaninen kemia. Mä myös rakastan mankeloimista! ❤️
 13. Jos saisit yhden supervoiman – minkä ottaisit: Että oppisin lukemani asiat kirjoista sekä harjoiteltavat taidot ainakin puolet nopeampaa kuin tällä hetkellä.
 14. Mistä sinut löytää somessa: Facebookissa Tuomas & Reetta, Avec Dance Club, Reetta Koivuniemi Instagramissa @rkoivuniemi @avecdanceclub
 15. Kun koronapiina on ohi, mitä odotat eniten: Rentoja tanssibileitä ja -tapahtumia, jossa saa halata ja tanssia ilman maskia kaikkien kanssa! Terveiset ystäväkirjan lukijoille: Iloista ja svengaavaa kevättä ihan jokaiselle! Toivon sydämestäni, että pian nähdään taas tanssin pyörteissä! ❤️

JAA