Kohti Valasrantaa osa 3: Leiriohjelma tanssijoiden lähtökohdista

Kirjoittaja: / Kohti Valasrantaa / 15.7.2017

Kohti Valasrantaa -blogisarjassa esitellään Valasrannan Tanssileirin häppeninkejä rennolla meiningillä! Hyppää mukaan!

Valasrannan Tanssileiri kestää tänä vuonna kokonaista 10 päivää!

Leiritasoja on peräti kuusi, joten ohjelman rakentamiseen liittyy paljon huomioon otettavia asioita. Ohjelman suunnittelu alkaa käytännössä jo heti edellisen leirin loputtua, kun pääsemme lukemaan leiriltä tullutta palautetta. Jokainen palaute luetaan toimistolla tarkkaan, ja toteutettavia ideoita pyritään ottamaan huomioon, jotta seuraava leiri olisi edellistäkin parempi. Palautetta on tämän vuoden aikana voinut antaa helposti ja nopeasti myös netissä – muistathan siis antaa meille palautetta tämänkin vuoden leiristä!

Tänä vuonna leiriohjelmaan on päässyt vaikuttamaan paitsi palautelomakkeiden avulla, myös sosiaalisessa mediassa. Toivoimme tanssijoiltamme lajiehdotuksia Facebookissa, emmekä joutuneet pettymään: vastauksia sateli roppakaupalla! Tämä osoittaa hienosti sen, millainen tarve kentällä on päästä vaikuttamaan siihen, millaista ohjelmaa Valasrannan Tanssileirille kaivataan. Kiitämme vastauksistanne, ja leiriohjelmaa on nyt muodostettu hyvin pitkälti teidän ehdotustenne pohjalta!

Täytyy muuten tässä vielä mainita myös, että nyt jos koskaan kannattaa napata mukaan myös Valasrannan Tanssileirin uudistunut ohjelmalehtinen: ei enää kilometrin mittaista lakanaa, vaan kompakti vihkonen, jonka avulla on helppo suunnistaa lajista ja salista toiseen! Ja ihan vinkkinä vaan, että vihkoseen on myös koottu hauskoja pikku paljastuksia opettajistamme – kannattaa tutustua! Leiriesitteet löydät jokaisesta leiri-infosta. 🙂

Leiriohjelman löydät kokonaisuudessaan päiväkohtaisena täältä.

Teksti: Hanna Ojanaho

JAA