Kohti Valasrantaa osa 2: Stephen & Sonya jälleen Valasrannassa!

Kirjoittaja: / Kohti Valasrantaa / 14.7.2017

Kohti Valasrantaa – blogisarjassa esitellään Valasrannan Tanssileirin häppeninkejä rennolla meiningillä! Hyppää mukaan!

Stephen ja Sonya ottivat Valasrannan Tanssileirin haltuun varsin kokonaisvaltaisesti viime vuonna. Tuoreessa muistissa ovat paitsi loistavat west coast swing- tunnit, myös Sonyan karaoke-laulu ja molempien innokas osallistuminen perinteiseen suomalaiseen lavatanssi-iltaan.

Tämä heittäytyvä tanssipari saapuu Valasrannan Tanssileirille tänäkin vuonna, ja odottaa sopii että mitäs kujeiluja heillä tällä kertaa onkaan hihassaan.

Heitin Stephenille ja Sonyalle pari kysymystä koskien Valasrannan Tanssileiriä. Tässäpäs haastattelun vastauksia vapaasti käännettynä Suomen kielelle.

Miltä tuntuu tulla tänä vuonna takaisin Valasrannan Tanssileirille?

Tuntuu todella hyvältä tulla takaisin! On suuri kunnia olla osa tätä leiriä ja saada osallistua suomalaiseen tanssiyhteisöön.

Mitkä olivat leirin parhaita paloja viime vuonna?

Parasta leirissä on sen leirimäinen konsepti: kahvila, majoittuminen muiden ihmisten kanssa, ulkoilma ja sauna, joskaan meillä ei valitettavasti siihen ollut aikaa viime vuonna 😀

Mitä haluaisitte sanoa ihmisille, jotka osallistuvat/harkitsevat osallistumistaan Valasrannan Tanssileirille?

Tahtoisimme sanoa, että NAUTTIKAA! On mahtavaa, että tällainen leiri kaikkine päivä- ja iltatunteineen on järjestetty. Käyttäkää mahdollisuus hyväksenne! Mielestämme suomalaiset ovat hyvin onnekkaita tässä suhteessa.

Lue lisää Stephenistä ja Sonyasta täältä.

Huom! West coast swing -tunnit Valasrannan Tanssileirillä 24.-26.7. Olette tervetulleita myös West coast swing -iltabileisiin ti 25.7 ja ke 26.7, jonne on vapaa pääsy!

Teksti: Hanna Ojanaho

PS. Stephen ja Sonya ovat maailman huipulla West coast swingissä ja olemme tilanneet heiltä esiintymisen ke 26.7. West coast swing -bileisiin. He tulevat esittämään meille kovatasoisen US Open rutiininsa. Jo tämän takia kannattaa tulla mukaan bileisiin!

JAA