Mitä kuuluu Antti Törmänen

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 10.6.2020

Tanssinopettaja Antti Törmänen pälähti puodille heti Turun myymälän koronatauon jälkeisenä ekana aukiolopäivänä. Mielessään tietysti, mikäpä muukaan, kuin meidän nurkkien tarkaminen. Hänen mielestä me oltiin onnistuttu siivoilemaan ja järjestelemään Puoti kelvollisesti uuteen uskoon.

Antti Törmänen Turun Tanssipuoti -myymälässä ihailemassa PD casual tanssikenkiä

Kuvassa Antti ihailee Port Dancen valkoisia tanssikenkiä, samoja joita hän on kuluttanut puhki jo toistakymmentä paria. Täältä voit hankkia ne itsellesi.

Rento mies – kevääseen on kuulunut rauhaa ja remonttia

Antti on luonteeltaan todella rento ja hän onkin ottanut kaiken irti tästä poikkeusajasta. Kevään aikana hän on tehnyt metsähommia, remontoinut saunansa ja uudistanut pihapiiriä muutenkin. Lisäksi hän on lepäillyt ja pelannut itsensä maailman huipulle Diablo 3 –pelissä. Ja kuten kuvasta näkyy lepo, ulkoilu ja liikunta on kaventanut miehen poskia huomattavasti.

Antti Törmänen ja saunaremontti

Tälläinen siitä Antin saunasta tuli, ihan kutsuvan näköinen paikka!

Miten jatkuu Tanssikoulu Antti Törmänen

Tanssirintamalla Antti on opettanut lähinnä netissä. Tälläkin hetkellä on menossa hänen ja Hanna Tuomisen suljettu Facebook-ryhmä treenaajille. Siihen pääsee mukaan kysymällä lisätietoja sähköpostilla Hannalta.

Antti suunnittelee kyllä jo syksyn tanssikursseja, mutta hän aikoo tehdä lopulliset päätökset siitä, missä muodossa toiminta jatkuu, juhannuksen jälkeen. Tarkoitus on, että kaikki Tanssikoulu Antti Törmäsen vakiintuneet kurssipaikkakunnat jatkavat myös syksyllä.

Olipa kiva nähdä Anttia pitkästä aikaa!

 

JAA