Tanssipuodin kesä 2020 – Me ollaan auki!

Kirjoittaja: / Alalla tapahtuu / 9.6.2020

Vihdoin meillä on huippuja uutisia! Tanssipuodin myymälä avautuun huomenna ja meidän verkkokauppa on pullollaan uutuuksia ja alennuksia – shoppaile jo nyt tai tule käymään Turussa!

Ilolla kerromme, että Tanssipuodin Turun myymälä on avoinna kesäkuussa seuraavasti:
KE 10.6. klo 12-17
TO 11.6. klo 12-17
KE 17.6. klo 12-17
TO 18.6. Juhannusloma
KE 24.6. klo 12-17
TO 25.6. klo 12-17

Muina arkipäivinä avaamme mielellämme Turun tai Porin liikkeen ennakkovarauksesta.
Lähetä viesti info@tanssipuoti.fi tai soita 050 538 9097 ja sovitaan sopiva hetki.

Valoa näkyvissä!

Pitkän pysähtyneen poikkeuskevään jälkeen energinen arki pilkahtelee ja tanssi alkaa palata pikkuhiljaa! Me olemme tyttöjen kanssa kuukauden verran siivoilleet ja uudelleenorganisoineet Turun Tanssipuotia ja pohtineet uusia suuntaviivoja mallistolle. Nyt olemme valmiit avaamaan teille ovet myymälään!

Tällä hetkellä teemme tilaa uudelle, myymälässä ja verkkokaupassa on paljon poistuvia malleja erittäin edulliseen hintaan -25% ja jopa -70%. Lisäksi meillä on paljon tanssivaatteita jopa -60% alennuksella. Lämpimästi tervetuloa!

Tanssipuoti uudistuu ja mallisto uudistuu!

Olemme päättäneet taistella poikkeusaikoja vastaan kaikella kauniilla. Tanssipuodin mallistoon onkin tulevien viikkojen aikana tulossa uusia upeuksia niin kenkä- kuin vaatemallistoihinkin. Mitä pidätte vaikkapa tästä Tangoleran kesäisestä mallista, joka saapuu meille parin viikon sisällä?

Tangolera tanssikenkä

Tiesitkö, että meiltä saa myös Arcopedicon mahtavia kenkiä, sellaisia täydellisiä jokaiselle lattialle tai vaikka puistosalsaan soveltuvia tennareita. Nämä ovat mm. Matias Löyttyniemen, Rosa ja Hannu Mörtin sekä Jari & Sari Aaltosen suosiossa. Näitä kenkiä et löydä meidän verkkokaupasta, mutta voit tiedustella niitä Turun myymälästä 050 538 9097 tai info@tanssipuoti.fi ja autamme mielellämme!

 

Arcopedico Tanssipuoti

Seuraa meitä somessa ja näet aina uusimmat uutuudet! Tanssipuoti on aktiivinen instassa ja facebookissa @tanssipuoti #tanssipuoti

Tanssipuodin tanssitapahtumat vielä odottelevat

Tällä hetkellä odottelemme Valtioneuvoston ja AVI:n uusia linjauksia kokoontumisrajoitusten osalta, joita pitäisi tulla vielä kesäkuun aikana. Toivottavasti meillä on teille pian hyviä uutisia tanssileireistä ja päästäisiin jo loppukesällä yhdessä tanssimaan! Kerromme heti kun tapahtumat on jälleen mahdollisia!

Odotellessa meillä on aikaa miettiä tanssileirien kehitystä ja suunnitella vaikkapa Tangomarkkinoita tai Valasrannan Tanssileiriä kesälle 2021. NYT olisikin aivan huikea hetki saada teiltä palautetta millaisia tunteja toivoisitte ja ketä opettajia haluaisitte ehdottomasti mukaan menoon! Palautetta voit jättää vaikkapa tästä

Ihastelemme tanssin paluuta!

On upea nähdä, että tanssin nälkä on valtava ja erilaisia tapoja päästä tanssin pariin on monia! Tässä muutama mitä me ollaan bongattu tähän mennessä:

  • Tanssikoulut availevat soolo- ja paritanssitunteja poikkeusjärjestelyin ja monien koulujen tunnit ovat täyteen varattuja!
  • Poikkeusaikana tutuksi tulleet etätanssitunnit jatkuvat ja moni tanssinnälkäinen pääsee jorailemaan kotikatsomoissa ja näin kesällä vaikka laiturin nokassa!
  • Pienimuotoisia tanssitunteja tilataan nyt opettajilta pienryhmille ja myös yksityistunnit ovat hyvin kysyttyjä!
  • Lavatanssitunnelmaan voi virittyä Kyöstin & Varjokuvan sekä Taikakuun tahdeissa Valasrannan etäjuhannuksena tai tutustumalla Brummin IskelmäLiveen.
  • Olemme huomanneet myös, että joidenkin ravintoloiden tai tanssilavojen yhteyteen on avautumassa tanssimahdollisuuksia poikkeusjärjestelyin, esimerkkinä vaikkapa Vaakahuone Turussa ja levytanssit Rönnillä.

Oletko bongannut muita tapoja?

Avaamme huomenna Turun Tanssipuodin positiivisin ja avoimin mielin! Toivottavasti pääset pian käymään täällä!

Tanssiterveisin,
Niina & Toimiston tytöt

Tanssipuodin osoitehan on Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Seinäjoen Tangomarkkinat, Arto Petjala ja Anne-Riina Hurskainen

Tätä fiilistä jäämme vielä odottelemaan! Anne-Riina & Arto Seinäjoen Tangomarkkinoilla kesällä 2019. Kuva: Joonas Kainulainen

 

 

JAA