Mitä kuuluu Kati Koivisto

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 14.8.2020

Kati Koivisto on Tanssipuodilla hyvin tärkeä tapaus. Hän on meidän pitkäaikaisin yhteistyökumppani Tanssikoulu Jari Aaltosen Sarin ja Jarin lisäksi. Kati onkin tullut meidän elämään pyörremyrskyn lailla jo ensimmäisellä Pääsiäisleirillä vuonna 2003, aikana jolloin hän opetti tanssia Oulussa Aaltosten tallissa ja opiskeli mm. Liisa Kontturi-Paasikon johdolla AMK tanssinopettajaksi!

Muistan hyvin hetken, jolloin näin parikymppisen Katin ensimmäisen kerran opettamassa… Huh! sitä energiaa ei kerta kaikkiaan voi unohtaa. Kaikki jotka olette nähneet Katin opettamassa, tiedätte mistä puhun!

Vuosien varrella olemme tehneet yhdessä jos vaikka mitä tanssiin liittyviä projekteja tanssimatkoista, tanssileireihin ja TV-esiintymisistä vaikkapa häämessuihin! Katin kanssa hommat sujuu ja töiden tekeminen on aina kivaa ja meistä onkin tullut myös yksityiselämässä läheiset ystävät!

Kun Kati avasi omat toimitilat Kauppikselle Poriin syksyllä 2019 ja pyysi meitä Tanssipuodilta mukaan, vastaus oli ilmiselvä. Kyllä! Ja niin avasimme Tanssipuodin myymälän Poriin.  Saa nähdä mihin kaikkiin seikkailuihin tai projekteihin tämä pitkäaikainen yhteistyö meitä vielä tulevina vuosina ja vuosikymmeninä kuljettaa, odotan innolla – Katin kanssa on kivaa!

Kati Koivisto ja Niina Huhtala
Tässä kuvassa me ollaan Katin kanssa menossa Seinäjoen Tangomarkkinoiden pressitilaisuuteen Helsingin Musiikkitalolle keväällä 2014 esittelemään uutta tanssileiriä, Seinäjoen Tangomarkkinat tanssileiriä. Oli muuten jännä ja hieno päivä – saatiin vihdoin kertoa kuukausia valmisteltu salaisuus suurelle yleisölle! 

Kati Koivisto ja Niina Huhtala Halloween
Liedon Halloween tanssii -leiri vuodelta 2012. Kati pyysi Niinaa Kauppikselle ja vastaus oli nanosekunnissa kyllä. Niina taas ehdotti Katille Halloween tanssii -leirin perustamista, ja Kati vastasi ihan yhtä lyhyessä ajassa kyllä ja vuodesta 2011 eteenpäin olemme hullutelleet yhdessä (vähintään) yhden hirvittävän hauskan Halloween ehtoon, usein mätsäävissä kauhuasuissa. 

HappyDancen syksy

Tänä syksynä Katin luotsaama upea Tanssikoulu HappyDance täyttää jo 10 vuotta! Näiden vuosien aikana Kati on kasvattanut koulunsa suureksi ja monipuoliseksi joukoksi tanssijoita!

Katilla on hieno viikko-ohjelma: Lukujärjestyksessä on paljon soolotunteja, joissa tanssitaan ja kuntoillaan yksin. Ohjelman tanssillisia tunteja ovat Latinobic, Lavis ja LatinFusion ja kehonhuoltoa tarjoilevat jooga sekä uutuutena myös Fascia Training.

Lavatansseista voit valita  HappyDancen paritanssitunnit, joiden aikana vaihdetaan paria tai paritreenit, joiden aikana tanssitaan vain oman parin kanssa ja luonnollisesti kurssitasoja on aloittelijoista edistyneisiin. HappyDancella on myös alati kasvava joukko iloisia senioreja, jotka tanssivat Katin kanssa päivisin sekä lapsia, joille on tunteja alkuillasta.

HappySeniors ja Lavis tunti Tanssikoulu HappyDancella
Pääsen itse aina joskus Porin Tanssipuodin liikkeeseen myyjäksi, kun muut ovat eksyneet. Ne ovatkin upeita päiviä, koska silloin voi sopia Katin kanssa lounastreffit ja työsuhde-etuna pääsee seuraamaan katienergialla vedettyjä tanssitunteja. Tässä kuva omasta kännykkäkamerastani, otin sen Kauppikselta maaliskuun alkupuolelta 2020, vuorossa oli HappySeniors porukan Lavis-tunti jonka fiiliksestä, Katin äänestä ja tanssijoiden ilosta tulee vieläkin hyvä mieli!

Aina positiivinen Kati kehittää uutta

Poikkeuskevään ja kesän aikana Kati ei todellakaan ole levännyt laakereillaan! Pysähtyminen ei toki koskaan ole kuulunut Katin agendaan, vaan aina on useita rautoja tulessa!

Kati Koivisto Tanssikoulu Happy Dance
Uunituore kuva upeasta Katista. Viime päivinä hänellä on ollut hässäkkää, hän on luottokuvaaja Arto Helinin (Kreatia Oy)kanssa kuvaillut kaikenlaista kuva- ja videomateriaalia tulevaisuuden projekteihin.

Pandemian ollessa pahimmillaan alkukeväästä, hän tanssitti tuhansia suomalaisia ja itse asiassa myös ulkosuomalaisia eri maissa Facebook livessä. Tästä innostuneena hän on kehittänyt tosi upean uutuuden: HappyDancen tunneille voi syksystä alkaen osallistua mistä tahansa! Osa Katin Kauppiksen tunneista tullaan livestriimaamaan ja etäisyydet menettävät merkityksensä! Katin energiasta pääsee nauttimaan Porin lisäksi siis vaikka Utsjoella tai Fuengirolassa! Tosi siistiä!

Tämän projektin lisäksi Kati on avannut myös uudet upeat nettisivut. Käypä siellä kurkkimassa millaista menoa Katilla on syksyllä luvassa ja laita kalenteriin jo Happy Dancen 10-vuotisjuhla 11.-13.12.2020! Tulee niin huikeat bileet!

Tanssipuoti Pori avautuu 15.8.

Tanssipuodin Porin myymälä avautuu La 15.8. HappyDancen avajaisviikonloppuna! Olemme avausviikonloppuna avoinna lauantaina 15.8. ja sunnuntaina 16.8. klo 13-18 ja sen jälkeen uudistuneella mallistolla palveleva Tanssipuoti Pori on avoinna TI-TO klo 13-19! Tervetuloa Tanssipuotiin!

Tanssipuoti Pori

Pidetään peukkuja, että Covid-19 tilanne pysyy hallinnassa, eikä pahene ja saamme pitää kaikki tunnit ja tapahtumat suunnitellusti. Seuraamme tilannetta tottakai tarkalla silmällä ja teemme tarvittavat muutokset toimintaan aina kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla.

JAA