Mitä kuuluu Kuopioon?

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 28.1.2021

Pyörittelin peukaloita toimistolla ja melkein pitkästyin. Sitten päätin tarttua luuriin ja soittaa Anne-Riinalle. Hän on, kuten monet tietävät tyyliltään vauhdikas, energinen ja erityisesti hauskaa ja hyväntuulista seuraa – varma piristysruiske. Niin nytkin. Oli mahtava kuulla kuulumisia. Kuopion suunnalla Tanssikoulu Wision Anne-Riina ja Tapsa odottaa pienten tanssijalkojen töminää ja vielä ihan hetkenä minä hyvänsä! Laskettu aika on ihan lähimpien viikkojen kuluessa, joten voimme piankin odotella uutista pienen tanssijan alun syntymästä. Aivan ihana uutinen!

Anne-Riina Hurskainen ja masuasukki

Anne-Riina kertoo, että kaikki on mennyt hienosi odotusaikana ja hän opettaa edelleen ihan täysillä paritanssia. Hän on hieman itsekin hämmentynyt, kuinka vähän kasvava vatsa tahtia on haitannut. Tanssin lisäksi edelleen kulkee vielä vaikkapa hiihtolenkit ja salitreenit. Tuoreelta videolta voit tsekkailla Anne-Riinan, Tapanin  ja masuasukin fuskua. Ihanaa!

Anne-Riinan mukaan Tapani on intona ja odottaa malttamattomana uuteen tulokkaaseen tutustumista. Heidän Hilu-koiransa, ei toistaiseksi ole korviaan loksautellut, mutta Anne-Riina arvelee, että siinä vaiheessa viimeistään kun ruokaa alkaa tippuilla lattioille, tulokkaasta ja Hilusta tulee ylimmät ystävykset…

Kuopiossa on koko pandemian ajan ollut monta aluetta parempi tilanne ja esimerkiksi Varsinais-Suomea ja Uuttamaata väljemmät kokoontumissuositukset. Tällä hetkellä Tanssikoulu Wisio toimii pienryhmillä, joihin ilmoittaudutaan etukäteen ja paria ei vaihdella. Anne-Riina kertoo, että tällä hetkellä he avaavat opetuksia ja ilmoittautumisia viikko kerrallaan. Hän arvelee, että ainakin ensi viikolla vielä tanssitaan hänen ja Tapanin kanssa. Tulokkaan saapuessa Tapani tulee ottamaan sitten Wision opetuksista vähän isompaa roolia ja Anne-Riina  keskittyy vauvaan ja tanssikoulun avustajan rooliin.

Tapani Hasa odottaa vauvaa yhdessä Anne-Riinan kanssa

Ihania vauvauutisia! Kaikkea parasta nuorelle kasvavalle perheelle! Nähdään koko porukka sitten viimeistään Valasrannan Tanssileirillä 2021!

Ota Wision some seurantaan ja pysyt kuulolla Anne-Riinan ja Tapanin kuulumisissa
Facebook
Instagram

Ai juu, nuo mukavan näköiset tanssikengät tossa videolla ovat Omniat. Niitä saa Tanssipuodista. 

JAA