Toimiston kuulumisia!

Kirjoittaja: / Toimiston tohinoita / 18.1.2019

Meillä on viime viikkoina ja päivinä ollut paljon syytä juhlaan!
Vol1 Tuija

Viime viikon perjantaina 18.2.2019 meidän Tuija Luukkonen suoritti kiitettävästi Johtamisen erikoisammattitutkinnon. Hänellä on takanaan tiukka puolentoista vuoden opiskelurupeama työn ohessa. Tulosta on syntynyt ja meidän prosessit ja johtaminen on kehittynyt ihan silmissä ja humisten! Samana päivänä juhlittiin myös Tuijan vuosipäivää, hän on ollut meillä päätoimisesti töissä 18.2.2012 alkaen, eli juuri nyt tuli täyteen seitsemän tapahtumarikasta vuotta!

Alunperin Tuija tuli meille tapahtumatuotannon aputytöksi ja Tanssipuodin kenkämyyjäksi, tanssilajeista hän tunsi silloin vain valssin. Vuosien varrella kaikki meidän tapahtumat, yhteistyökumppanit, kengät ja mallistot on iskostuneet Tuijan selkärankaan – hän elää ja hengittää tanssia ja myös vapaa-ajalla tanssii lavatansseja innokkaasti. Tuija on suorittanut työn ohella aikaisemmin AD puoleen eli mainostaittoihin keskittyneen oppisopimuksen. Tänä päivänä Tuija on meillä toimitusjohtajan kakkosnainen, vastaten pitkälti kokonaisuudessaan leiritapahtumien ja tanssikurssien koordinoinnista, yritys-, viranomais- ja seurayhteistyöstä. Tuijan ansiosta tanssileirit saadaan näpäkästi kasaan, kuorma-autojen roudaukset onnistuu nopeassa tahdissa ja kaikki tavarat ovat aina oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Tuijan lempilapsi ja yksi iso vastuualue liittyy meidän henkilöstöhallintoon, hän tietää kaikkien työt, sairaslomat ja vapaapäivät kuin vettä vaan.

Tuija on tyyppinä napakka, keskittynyt ja sitoutunut. Lisäksi hänen kanssaan on aina ihan hurjan hauskaa, jos Tuija ei olisi meillä töissä, hän voisi elättää itsensä varmasti myös stad up -koomikkona! Tulevaisuudessa toivommekin, että Tuija alkaa enemmän tuottamaan verbaaliakrobatiaansa myös teille blogin lukijoille.

Tuijan skumppa ja kakku olivat pinkkejä, kuinkas muuten!

Uusia puotilaisia! Tutustu Ninaan ja Mirkaan!

Mutta hei, tässä yllä olevassa Tuijan juhlakuvassa on muutama toimiston uusi kasvo, joiden tarinaa tulemme varmasti jatkossa avaamaan vähän tarkemmin. Ehkä tässä vaiheessa lyhyesti pikaesittelyt.

Nina Laine (kuvassa oikealla ylhäällä) riensi toimistolle apuun marraskuussa 2018, kun havaitsimme, että meidän iisakin kirkko eli uusien nettisivujen julkaisu venyi ja venyi ja venyi. Hän on sujahtanut porukkaan jouhevasti, koska vuosien varrella hän on ollut enemmän tai vähemmän mukana meidän netti- ja mainostaittoprojekteissa, mutta marraskuussa saimme houkuteltua hänet meille ihan päätoimisesti hommiin! Nina on tyyppinä aamuvirkku, joka saapuu toimistolle usein jo ennen kukonlaulun aikaa. Hän on erittäin napakka, visuaalisesti taitava ja rento tyyppi! Ollaan todella onnellisia Ninan tuomasta ammattitaidosta ja lisävoimasta meidän tiimiin. Ninalla on lisäksi ollut meihin  stressiä poistava vaikutus, hänen mukanaan yläkerran toimistossa ”työskentelee” välillä myös kaksi toimistokoiraa – maailman suloisimmat chi hua huat Armi ja Veera, tai Eläin 1 ja Eläin 2 – kuten meidän Reetta on heidät leikkisästi nimennyt.

Mirka Saalin silmäkulma vilahtaa selfien alareunassa. Tämä vauhdikas burleskiopettaja ja entinen kilpatanssija aloitti meillä Tanssipuodin myyjänä reipashenkisesti 2.1.2019 – Saapuen suoraan roudaamaan TanssiStarttia ja tutustumaan neljäksi vuorokaudeksi lavatanssileiri-elämään :D. Voidaan sanoa, että kyseessä ei siis ollut ihan kaikkein pehmein lasku Tanssipuodin hommiin… Tapahtumat, isot joukot uusia ihmisiä, opettajia, tanssijoita ja staffilaisia, lattiamajoitus, lavatanssia aamusta iltaan voi olla iso kulttuurishokki kenelle tahansa! Mutta Mirka selvisi voittajana ja innostus tapahtumahommiin ja Tanssipuotiin oli TanssiStartin jälkeen ehkä jopa vielä suurempaa kuin ennen! Tässä työssä tarvii tykätä ihmisistä, vaihtuvista tilanteista ja pitää olla reipasotteinen ja huumorintajuinen! Ja sitähän Mirka on! Mirkaa tapaa usein Tanssipuodin myymälän tiskin takaa – tervetuloa tutustumaan uuteen puotikasvoon!

Seinäjoen Tangomarkkinat 2018

Kuva on Seinäjoen Tangomarkkinoilta vuodelta 2018.

Juhlat vain jatkuvat!

Reetta Mikola ja Jussi Kaksonen hankkivat virallisen tunnustuksen pitkälle tanssi- ja opetusuralleen ja suorittivat sunnuntaina 20.1.2019 STOL tanssinopettaja -tutkinnot! Ihan huippujuttu! Tutkinnon vastaanottaja Liisa Kontturi-Paasikko kommentoi: ”Reetta ja Jussi ovat taitavia ja tosi tasaisen laadukkaita tanssijoita, joilla on erittäin vahva kehollinen osaaminen ja sen myötä mahdollisuus löytää oma ja persoonallinen tapa opettaa. Tulevat oppilaat saavat heiltä perusteltua ja asiantuntevaa oppia – osaamista riittää jaettavaksi kaikille taitotasoille.” Ja me ollaan niin samaa mieltä! Reetalla ja Jussilla on hurjasti energiaa, innostusta, taitoa ja tietoa, josta ammentaa huikeita oppimiskokemuksia sekä seura- että kilpatanssijoille!

Lämpimät onnittelut Jussi & Reetta! Toivomme teille paljon vauhdikkaita vuosia tanssin ja opettamisen parissa!

Reetta ja Jussi

Tässä kuvassa skoolataan Reetalle ja Jussille STOL-tutkinnon suorittamisen kunniaksi!

Vasemmalta oikealle:

Jaana Korhonen – Tanssipuodin verkkokauppa ja markkinoinnin automaatioiden kehittäminen
Nina Laine – AD, Web Designer
Tuija Luukkonen – Tapahtumatuottaja, henkilöstöjohtaja, vtj.
Jussi Kaksonen – Päätoiminen tanssinopettaja STOL
Jenna Savikurki – Tanssipuodin myyjä ja some-vastaava
Reetta Mikola – Tanssipuodin myymäläpäällikkö, leirisuunnittelija ja tanssinopettaja STOL
Niina Huhtala – Toimitusjohtaja, yrittäjä
Nina Maunu – Tanssipuodin avustavat työt ja iloinen Staff-tyyppi

Tutustu tanssikurssit.fi tanssileireihin ja -kursseihin ja matkoihin.
Shoppaa tanssikenkiä, tanssivaatteita ja tanssitarvikkeita Tanssipuodista.

JAA