Ystäväkirjassa Jarno Ollikainen

Kirjoittaja: / Tanssipuodin ystäväkirja / 9.4.2021

Tanssipuodin Ystäväkirja avaa lukijoiden iloksi tanssialan ammattilaisten, tanssijoiden, artistien ja muusikoiden luonnetta, ajatuksia ja elämää. Vastausvuorossa Jarno Ollikainen,  huippusuositun tanssiorkesteri Hurman laulava basisti. Lue alta lempeän hyväntuulisen miehen vastaukset. Odotamme kovasti, että päästään joraamaan lavoille ja päästään myös Hurman keikoille!

Jarno Ollikainen, Hurma orkesteri

 1. Nimi (ja lempinimi): Jarno Ollikainen (Japi, Naano, Jarski)
 2. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla: Iloinen, sosiaalinen ja innostuva, mutta välillä taiteellinen ja asioihin verkkaisesti tarttuva
 3. Lempiväri: Valkoinen (onko se väri?) ?
 4. Muut kuin tanssiharrastukset: Kuntosali, hiihto ja lenkkeily
 5. Lempiherkku: Suklaa
 6. Lapsuuden haaveammattisi: Formulakuski
 7. Rentoudun mieluiten… Urheilun parissa ja päälle makoilu saunan lauteilla
 8. Suosikki tanssilaji(t): Pop- ja iskelmämusiikki
 9. Parhaat tanssijalkineet: Iloinen, positiivinen mieli ja hyvät soittokaverit ympärillä
 10. Huikein muisto urasi varrelta: Idols vuonna 2007 ja Kesäillan valssin kuvaukset yhtyeen ensimmäisenä kesänä 2011
 11. Mikä biisi saa sinut aina hyvälle tuulelle: Tällä hetkellä valtaosa kuunnellusta musiikista koostuu lastenlauluista ja niistä monikin saa hyvällä tuulelle ?
 12. Jos saisit yhden supervoiman – minkä ottaisit: Että pystysin hallitsemaan aikaa. Lisää minuutteja niihin hetkiin kun niitä tarvitsee.
 13. Mistä sinut löytää somessa: Facebook Jarno Ollikainen ja Hurma. Instagram @hurma_official. Spotify Hurma Spotify ja Youtube Hurma Youtube
 14. Kun koronapiina on ohi, mitä odotat eniten: Odotan eniten ihmisten ”normaaleja” kohtaamisia niin työssä kuin vapaa-ajallakin.
 15. Terveiset ystäväkirjan lukijoille: Aurinkoista kevättä kaikille! Viihdyttehän musiikkimme parissa näin poikkeusaikanakin ja toivottavasti nähdään taas pian keikoilla.

Hurman musiikkivideo: Sinulle ainoa
Tanssimassa Reetta Mikola & Jyrki Koivisto

Video: Joonas Kainulainen

JAA