Ystäväkirjassa Saija Tuupanen

Kirjoittaja: / Tanssipuodin ystäväkirja / 22.2.2021

Tanssipuodin Ystäväkirja avaa lukijoiden iloksi tanssialan ammattilaisten, tanssijoiden, artistien ja muusikoiden luonnetta, ajatuksia ja elämää. Vastausvuorossa tanssilavojen valovoimainen tähti, tangokuningatar, iskelmäartisti ja ihanan aurinkoinen tyyppi, Saija Tuupanen!

Saija Tuupanen

Kuva Emmi Virtanen

1. Nimi (ja lempinimi): Saija -Saikkuli

2. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla: Iloinen, sosiaalinen, empaattinen, energinen, herkkä

3. Lempiväri: Sähkönsininen, violetti

4. Harrastukset: lenkkeily, ratsastus, lukeminen, kuntosali

5. Lempiherkku: Porkkanakakku

6. Lapsuuden haaveammattisi: Sairaanhoitaja

7. Rentoudun mieluiten… Saunomalla ja hyvän leffan parissa

8. Suosikki musiikkityyli: Tanssimusiikki, iskelmä

9. Esiintyessäni mukana on aina: Mikrofoni😂 ja mekko

Saija Tuupanen keikalla, kuva Mira Tiinanen

Kuva: Mira Tiinanen

10. Huikein muisto urasi varrelta: Tietenkin suuri muisto on sieltä mistä kaikki alkoi. Seinäjoen Tangomarkkinoiden lavalta heinäkuussa 2003. Mutta tämän jälkeen onlen saanut mahdollisuuden laulaa ja esiintyä mitä ihanimmista paikoissa ja saanut elämääni upeita kokemuksia. Yksi niistä on esiintyminen Ranskassa, Pariisissa pianon ja bandoneonin säestyksellä paikalliselle yleisölle joka osoitti suosiotaan suomalaiselle tangolle seisaaltaan jokaisen kappaleen jälkeen. Sen hetken muistan aina.

11. Mikä biisi saa sinut aina hyvälle tuulelle: Kaunista ja Hyvää Marko Maunuksela

12. Kerro itsestäsi jotain yllättävää: Olen ihan mahdottoman kova siivoamaan. Se on yksi tapani myös rentoutua. Mahdoton vauhti ja vimma päälle ja kun kaikki kiiltää, aijai.

14. Mistä sinut löytää somessa : saijatuupanen.fi | FB saijatuupanen official | Instagram @saijatuupanen | spotify | Youtube

15. Kun koronapiina on ohi, mitä odotat eniten: Tietenkin odotan kovasti keikkoja, kohtaamisia, hetkiä, sitä että saan laulaa ja tulkita tunteita. Nähdä taas kun ihmiset tanssii ja nauttii. Ihan mielettömän iso pala on puuttunut elämästä tämän erikoisen ajan myötä. Odotan että pääsen halaamaan ja keskustelemaan ihmisten kanssa -Elämään normaalisti.

16. Terveiset ystäväkirjan lukijoille: Toivon kaikille voimia kevääseen ja tähän haastavaan aikaan. Uskoa ja luottamusta siihen että pian taas voidaan elää ja mennä eteenpäin normaalisti. Kokea tanssin ja livemusiikin iloa.
Lämpimät halaukset jokaiselle!

Elämä on joskus kovaa, mutta aika mahdottoman kovia ollaan mekin

 

JAA