Ystäväkirjassa Sanna-Maria “Sannu” Heikkilä

Kirjoittaja: / Tanssipuodin ystäväkirja / 15.3.2021

Tanssipuodin Ystäväkirja avaa lukijoiden iloksi tanssialan ammattilaisten, tanssijoiden, artistien ja muusikoiden luonnetta, ajatuksia ja elämää. Vastausvuorossa energinen ja upea tanssija ja tanssinopettaja Sanna-Maria “Sannu” Heikkilä! Hän pyörittää miehensä Matti Heikkilän kanssa tanssikoulua Vaasassa ja opettaa sekä seuratanssijoita, että tanssiurheilijoita myös kautta koko maan!

Tanssinopettaja Sannu Heikkilä

1. Nimi (ja lempinimi): Sanna-Maria ”Sannu” Heikkilä
2. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla: Iloinen, positiivinen, kannustava, vaativa ja joustava.
3. Lempiväri: Vaihtelee kausittain, sinisen eri sävyt, sammaleen vihreä ja tietty pirteä musta.
4. Muut kuin tanssiharrastukset: Kotoilu ❤ Muuta ei tässä vaiheessa elämää paljoa ehdikään.
5. Lempiherkku: Suolaiset herkut ovat suosikkejani, ruissipsit ja juustot. Kalaruoat, salaatit… Hyvä ruoka, parempi mieli ?
6. Lapsuuden haaveammattisi: Olen aina tiennyt että minusta tulee tanssija.
7. Rentoudun mieluiten… Kotona rakkaiden kanssa ja ulkoillen. Myös kunnon fysiikka treeni tekee hyvää mielelle.
8. Suosikki tanssilaji(t): Kamalan vaikea kysymys, en ole koskaan osannut vastata tähän yksinkertaisesti. Slow Foxtrot, Suomalainen Tango, Fuusio Tango, Rumba, Polkka….
9. Parhaat tanssijalkineet: Ray Rose pantterit ❤
10. Huikein tanssimuisto: Reilun 30:n vuoden tanssiuran varrelle on mahtunut vaikka kuinka paljon huikean hienoja hetkiä. Mutta yksi ensimmäisiä mieleenpainuvimpia hetkiä oli
ensimmäisissä edustuskilpailuissa ulkomailla ollessani 13vuotias. Oli vuosi 1993, olimme silloisen parini kanssa Juniori I:s luokan Pohjois Maiden mestaruus kilpailuissa Upsalassa. Siotuimme tuossa kilpailussa 3. sijalle. Palkintojen jaon jälkeen silloinen amatööri sarjanvoittaja Tanskalainen Sten Lund (tosi komea) tuli onnittelemaan minua ja antoi onnittelusuukon poskelle. Se oli hieno hetki nuorelle tanssija daamille, en olisi halunnut pestä poskea illalla. ❤
11. Mikä biisi saa sinut aina tanssimaan: Taas kauheen vaikea kysymys ? Niin moni biisi menee jalan alle, Suomi-iskelmä, vanhat ikivihreät, kansainväliset hitit… Niin moni käy.
12. Kerro itsestäsi jotain yllättävää: Olin lukio aikana Haukiputaalla eräässä alusvaateliikkeessä töissä. Tuolla tein myös vähän alusvaatemallin töitä asiakasilloissa.
13. Jos saisit yhden supervoiman – minkä ottaisit: Suojelisin kaikkia maailman lapsia ja varmistaisin että heillä kaikilla on rakastava ja turvallinen koti sekä vanhemmat jotka pitävät heitä sylissä.
14. Mistä sinut löytää somessa: Facebookissa Tanssikoulu Matti & Sannu ja instagramissa @mattisannu
15. Kun koronapiina on ohi, mitä odotat eniten: Matkustelua, lentokentän hälinää ja lennolle lähdön hässäkkää ja jännitystä. Sekä kaupassa käyntiä ilman maskia. ?

16. Terveiset ystäväkirjan lukijoille: Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta. Ja luotetaan parempaan huomiseen. Tämän Korona ajan on loputtava jossain vaiheessa ja sitten pääsemme jälleen tanssimaan yhdessä ja näemme taas sen maskin taakse minkä näköinen tyyppi siellä olikaan. ?

Sannun aforismi

JAA