Kohti Valasrantaa osa 1: Tervetuloa Valasrannan Tanssileirille!

Kirjoittaja: / Kohti Valasrantaa / 2.7.2017

Kohti Valasrantaa – blogisarjassa esitellään Valasrannan Tanssileirin häppeninkejä rennolla meiningillä! Hyppää mukaan!

Valasrannan Tanssileiri on SE kesän juttu, jota ei kannata missata! Vuosi toisensa jälkeen tanssijat ympäri Suomen kokoontuvat  Valakselle pitämään hauskaa, nauttimaan laadukkaasta tanssin opetuksesta, lomailemaan, villiintymään upeista iltabileistä ja tietysti tanssista! Sääkin on ollut varsin innoissaan leiristämme, sillä kesän lämpimimmät kelit ovat olleet hellimässä sisukasta tanssijoukkoamme heinäkuun viimeisellä viikolla jo muutaman vuoden ajan.

Opettajien ja erityisesti Pörrin show viime vuoden Valasrannan Tanssileirin jameista. Vielä on leirii jäljellä!

Valasrannan Tanssileirin fiilistä voisi ehkä parhaiten kuvailla sanalla ”kupla”.

Tanssileiri on kuin pieni kylä: täynnä elämää, ihmisiä ja naurua. Kaupassa tulee enemmän tuttuja vastaan kuin oman kerrostalon rapussa ja yhteinen hyvä fiilis on käsin kosketeltavaa. Leirin jälkeen voidaan puhua jonkinasteisesta leirinjälkeismasennuksesta, mutta onneksi meidän ei tässä tarvitse vielä sitä ajatella – leirihän on vasta tuloillaan!


Järvitanssit on unohtumaton kokemus. Tule tanssimaan meidän kanssa rannalle ja veteen. Tänä vuonna Järvitanssit to 27.7. klo 19-

Tänä vuonna leirimme kestää kokonaista 10 päivää, ja tarjolla on tasoryhmiä ihan jokaiselle. Ja hei, tuntien tasot on merkattu vähän niin kuin laskettelurinteessä, väreillä! Jos tuntuu, että tanssijalat eivät vielä kanna koko leiriä, voi kursseillemme tulla tuttuun tapaan vaikka yksi tunti kerrallaan. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto leiripassivalikoimastamme. Lisäksi taitavat opettajamme pitävät huolta siitä, että jokainen oppii leiriltä uutta – ja että hauskaa piisaa. Kannattaa seurailla Kohti Valasrantaa – blogia tarkasti, saatat bongailla opettajien haastatteluita myöhemmässä vaiheessa ?

Jos vielä jahkailet, niin nyt kannattaa se lopetella! Tuu joukkoon iloiseen, kokemaan Valasrannan Tanssileirin Taika! ?

Lisäinfoa: https://www.tanssikurssit.fi/tapahtuma/valasrannan-tanssileiri/

Teksti: Hanna Ojanaho

Toimiston lisäys: Yo. kuvan tasopallostosta puuttuu se yksi. Musta, eli vaativa taso. Mustalle tasolle järjestetään aina tasotsekki opettajien toimiesta tunteja edeltävän punaisen tunnin jälkeen. Kurkkaa aikatauluista tarkemmin! Jos tanssitaitosi ei vielä mustalle asti kanna, älä huoli, samaan aikaan järjestetään samasta lajista aina punainen, haastava tunti. Tasotsekki herättää paljon kysymyksiä, koska se on meillä aika uusi juttu. Muistathan, että tsekkiin meno on vapaaehtoista! Voit nautiskella ja oppia oman tanssitaitosi mukaan vihreillä, sinisillä ja punaisilla tunneilla ilman että tarvii kokeilla tasotsekkiä ollenkaan!

JAA