Vieraskynä: Hanna Ojanahon kuulumisia, melkoinen onnilainen

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 30.6.2017

Se on tanssinopettajien pohjoisen vahvistus tässä hei! Niina tuolta toimistolta vinkkasi, että voisit, Hanna, vähän ilmotella itsestäsi, kun olet vähän hissuksiin viime aikoina tanssimaailmassa ollut. No mutta hei, tässäpäs tulee Hannan kuulumisia – blogiteksti!

Kaikkihan siis alkoi siitä, kun minä synnyin.. ei vaiskaan, kurvataan vähän eteenpäin aikajanalla. Tällä hetkellä Hannan elämää täyttää eniten sosionomiopinnot ammattikorkeakoulussa. Valmistunen tässä viimeistään alkuvuodesta 2018, opinnäytetyö on jo kovassa vauhdissa! Opinnot on olleet oikein avaavia ja uskon, että niistä tulee olemaan paljon hyötyä ihmisten kohtaamisessa ja tässä omassa tanssinopettajankin työssä on jo päässyt katselemaan tuntitilanteita hieman erilaisesta näkövinkkelistä. Tulevaisuudessa toivon voivani vähän yhdistellä aloja keskenään, ja kyllä se psykoterapeutinkin tutkinto siellä haaveissa häilyy ?

Mutta hei, mennään siihen juttuun, josta sytyn oikeasti ”ihan sikana” (niin kuin nuoret sanois). Olen tässä opintojen ohella vähän puuhastellut musiikkiteatterin parissa. Nyt meidän uuden uutukainen Suomen Onni- musiikki-iloittelu on kovalla tohinalla valmistumassa, ja ensi-ilta on jo Seinäjoen kaupunginteatterissa, Tangomarkkinoiden aikaan 6.7.2017. Olemme Immosen Villen kanssa touhuilleet esitykseen liikettä, ja saattaa olla, että löydät meidät hieman yllättävänkin liikekielen pauloista ?.


Kuvassa Suomen Onni porukka AlfaStudion kuvauksissa Keravalla. 

Tämä prokkis kannattaa tulla katsomaan, sillä mukana on minun ja Villen lisäksi ihan huikeita esiintyjiä kuten Marko Maunuksela, Ilkka Vainio, Jenna Bågeberg, Jessica Uussaari, Janus Hanski ja Pasi Vainionperä. Meidän kapellimestarina toimii Jari Puhakka ja ohjaajana Heikki Paavilainen. Jos Seinäjoen Tangomarkkinat jostain syystä jää väliin, niin ei hätää: kierrämme konserttikiertueen muodossa pitkin Suomea sitten tämän vuoden marraskussa.

Nähhäämpä lavoilla, leireillä, ja Onnillisesti teatterissa! ?
Suomen Onni Tangomarkkinoilla lipunmyynti Tiketissä.

Niinan kommentit: Lämmin kiitos Hannalle kuulumisten jakamisesta! On ihan huipputäti tämä meidän Hanna! Taitava tanssija ja koreografi, innostava tanssinopettaja ja muuten vaan ilopilleri. Suomen Onni  on harjoitellut keväällä täällä meidän Tiloissa Tanssipuodissa ja täytyy sanoa, että on tulossa huikean hieno ja ihan uudenlainen musiikki-iloittelu! Olen erityisen ylpeä ja innostunut siitä tanssin ilosta, jonka Hanna ja Ville tuovat tuohon Onnilaiseen meininkiin ja miten taitavasti he ovat saaneet liikettä niveliin koko porukalle. Iloittelu tulee olemaan hauska ja vauhdikas, mutta tunteisiin menevä. Voi olla, että Hanna ja Ville nähdään tämän jälkeen tanssijoinakin aika erilailla kuin ennen. Monipuolista meininkiä, todella monipuolista!

Me toimiston tytöt ollaan huippukiireisiä Tangomarkkinoilla ja ei varmaan ehditä konserttia katsomaan leirijärjestelyiltä ja muilta puuhilta. Mutta… Me ollaan varattu iso kasa lippuja Turun esitykseen 4.11. ja sinne mennään kuulkaas porukalla ja pidetään ehkä pikku tanssit Puodin parketilla jälkeenpäin. Paa siis päivä kalenteriin ja varaa lippu kun saadaan ne myyntiin!

Ihkua kesää ja tunnelmallisia Tangoja kaikille ❤️, Niina

JAA