Pikahaastattelussa Anniina Koivuniemi

Kirjoittaja: / Opettajien kuulumisia / 31.3.2022

Kysyimme Tanssii Tähtien kanssa- ohjelmasta tutuksi tulleelta Anniina Koivuniemeltä kevään kuulumisia pikahaastattelun muodossa.
Alta pääset lukemaan Anniinan vahvuuksia opettajana ja mitä hän odottaa Pääsiäisleiriltä!

Miten kevät on lähtenyt käyntiin?

Kevät on lähtenyt käyntiin todella hyvin töiden merkeissä! Tanssii Tähtien Kanssa- tuotannon vuoksi minulla on ollut paljon mielenkiintoisia projekteja opettajavierailujen lisäksi.

Mitkä ovat vahvuutesi tanssinopettajana ja mitä painotat opetuksessa?

Vahvuuteni on selkeä opetustyyli, jonka vuoksi tunneillani kaikki liikkeet ja asiat käydään yksityiskohtaisesti läpi. Opettajana olen hyväksyvä ja pyrin saamaan kaikille olon, että heidät hyväksytään sellaisena kuin on. Tunneillani ei yritetä sulloa tanssijoita yhteen muottiin, vaan jokainen tekee asiat lähtökohtaisesti sillä tavalla kuin omalle kropalle on hyväksi.

Painotan tunneillani ajatusta siitä, että vaikka tanssitaan paritansseja niin tekeminen lähtee sinusta itsestäsi. Tästä syystä tunneillani tanssitaan usein ensin yksin, jonka jälkeen taidot viedään sinne yhteiseen tekemiseen parin kanssa. Kiinnitän huomiota perusteisiin, sillä perusteista löytyy tanssin pohja.

Mikä on sinun tanssitausta?

Tanssihistoriani kantaa kauas lapsuuteen. Olen aloittanut jo 3 vuotiaana kilpatanssin,  jossa kilpailin aina 19 vuotiaaksi asti. Kilpatanssista jäi käteen paljon osaamista ja AMK Tanssinopettaja tutkinnon aikana taidot syventyivät entisestään. Monipuolisuuteni niin opettajana- kuin tanssijanakin on kasvanut koulun ja kokemuksien vuoksi vuosien saatossa.

Tanssivuosia löytyy takataskusta siis jo useita. Opettamisen olen aloittanut noin 15 vuotiaana. Tällöin ensimmäiset tuntini olivat lasten tanssitunteja sekä latinotunteja. Vuonna 2017 aloitin tanssinopettajan työt kokopäiväisenä. Tanssi ja tanssin opetus on suuri intohimoni.

Mitä odotat eniten Pääsiäisleiriltä?

Odotan isoon tapahtumaan pääsyä. Uskon, että yhteistä tanssin iloa on luvassa pitkän poikkeusajan jälkeen!

Mitkä on sinun lemppari tanssikengät?

Ehdottomasti Supadance 1166 ja Bleyer 7530

Anniina nähdään Pääsiäisleirillä opettamassa. Tuu mukaan joraamaan huippuhauskassa seurassa! Lisätiedot löydät täältä!

Anniina Koivuniemi

 

JAA