Anniina Koivuniemi

Tanssikoulu TanssinTahti

Anniina Koivuniemi

Anniinan tanssiura alkoi pienenä tytön tylleröisenä äidin jalanjäljissä ja ensimmäiset tanssikilpailunsa Anniina tanssi jo 5-vuotiaana. Menestyksekäs tanssiurheilu-ura jatkui 19-vuotiaaksi asti pitäen sisällään lukuisia ikäkausimitaleja, arvokisasijoituksia ja edustusmatkoja. Tanssiurheilu-uran jälkeen Anniina on saavuttanut useamman Suomen mestaruuden Latino Show-kilpailuissa ja on myös vuoden 2016 Latino Show- pienryhmien maailman mestari.

Anniina on imenyt opettajuuteen liittyviä asioita pienestä pitäen ja luonut oman lempeän rauhallisen ja erittäin selkeän opetustapansa pitkän kokemuksen ja ammatillisten opintojen kautta. Vaikka on kysymys paritanssista, Anniina pitää tärkeänä että tanssija ymmärtää ne asiat , joita opetellaan ja tiedostaa miksi niitä harjoitellaan. Niinpä Anniinan tunnit pitävät sisällään paljon tärkeita tanssillisia harjoituksia, joita sovelletaan parin kanssa tanssittaviksi.

Anniina on monipuolistanut tanssi osaamistaan ja opettajuuttaan Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, josta hän valmistui keväällä 2023.

Suuren yleisön tietoisuuteen Anniina tanssi (ja opetti) itsensä voittamalla Tanssii Tähtien kanssa- ohjelman syksyllä 2021 parinsa Ernest Lawsonin kanssa.

Tanssikoulu TanssinTahti

JAA