Pohjanmaan Tanssileiri ja tanssiopettajien terveiset!

Kirjoittaja: / Leiriuutisia / 3.6.2019

Pohjanmaan Tanssileiri 14.-16.6.2019 tanssiopettajien terveiset 10-vuotisjuhlavuoteen! Huippuhieno kesän aloitus tuo uudet ja vanhat tanssiystävät lakeuksille! Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat ympäri Suomenmaan! Pohjanmaan Tanssileirillä tanssitaan upealla Halkosaaren tanssilavalla sekä Hotelli Kivitipussa. Hotelli Kivitippu tarjoilee tanssileiriläisille tyylikästä majoitusta, hyvää ruokaa ja huikeita iltamenoja kauniin kraaterijärven rannalla.

Pohjanmaan Tanssileiri

Kati Koivisto on opettanut Pohjanmaan Tanssileirillä useimpina vuosina!

Minun kesä ja tanssileirisesonki alkaa perinteisesti Pohjanmaan Tanssileiristä. On ihanaa päästä POLEEN, leiriltä on hienoja ja unohtumattomia muistoja vuosien varrelta! Pohjanmaan Tanssileiri on huikea murteiden sekasotku, paikallisiin pohjanmaan murteisiin sekoittuu sekä Etelän- että Pohjoisen tanssikavereiden puheenparret. Pohjanmaan Tanssileiri on upea tilaisuus tavata tanssikavereita ympäri Suomen!

Minun kesäsuunnitelmani pyörivät töiden, loman ja perheen ympärillä. Olen todella innoissani uusista toimitiloistani, jotka avataan syksyllä. Tänään esimerkiksi työlistalla on ikkunateippausten suunnittelua yhdessä Tanssipuodin Reetan kanssa!

Kati Koivisto uusien toimitilojensa ovella
Kati on parhaillaan tsekkailemassa uusien toimitilojen ikkunateippauksia! Tästä ovesta pääsee 20.8. alkaen Happy Dancen tunneille!

Katin kesä menee pitkälti asuntovaunuillessa perheen ja töiden parissa. Juhannuksesta alkaen käytännössä asun ”kesäkodissani”, joka vaihtaa paikkaa aina tilanteen mukaan Seinäjoen Tangomarkkinoilta Valasrannan Tanssileirille! Sitä ennen kuitenkin, nähdään Pohjanmaalla!

Satu Ruohomäki toista kertaa Pohjanmaan Tanssileirille

Odotan kovasti kesäleirin tunnelmaa. Iloa, hikeä, tanssin ja oppimisen riemua. Alkukesä menee töissä ja eteenki pienryhmän viikottaiset paritreenit vaihtelevalla porukalla on ollut minulle uusi hieno juttu. 👍🏻🤩 Pohjanmaan Tanssileiri on idyllisellä paikalla. Hotellin puitteita unohtamatta. Viime vuodenkin opet ja Staff puhalsi hyvin yhteen hiileen ja kurssilaiset näytti viihtyvän. 😀🙏🏻
Aidot kohtaamiset sekä tanssin ja onnistumisen ilo ovat se juttu mikä minulle on parasta tanssileirillä. Viime vuonna itsekin osallistuin innolla vielä sunnuntaina Katin kursseille ja nautin siellä olostani…

Satu lähettää terveisensä tuulisesta Oulusta 😀

Satu Ruohomäki, Oulussa tuulee

Rosa ja Hannu Mört starttaavat ensimmäistä kertaa Poleen Oulusta

Odotamme eniten Pohjanmaan Tanssileiriltä oppimisen intoa ja uskallusta, kohtaamisia, sekä mahtavaa meininkiä! Lisäksi kaunis järvimaisema on aina meidän mielestämme plussaa 😉😃
Alkukesä menee Rosalla vahvasti tanssin tiimellyksessä. Tällä hetkellä Kevään kurssit on jo ohi, mutta kesäkurssit pitävät huolen, ettei tekemisestä tule vielä hetkeen pulaa! Alkukesän mielenkiintoisimmat projektit/kurssit, joissa Rosa on mukana ovat tanssiseikkailu senioreille, lastentanssileiri ja samban elvyttäminen pohjolassa 😁 Mielenkiintoista ja monipuolista hommaa!
Hannu puolestaan suorittaa hierojan erikoisammattitutkintoa loppuun ja osaa siis entistäkin paremmin auttaa ja neuvoa kehonhuoltoon liittyvissä asioissa. Lisäksi olemme yhdessä kiertäneet pohjolaa tanssinopetuksen merkeissä.

Rosa Mört ja Boogie Kuusamon virkistymässä
Rosa ulkoili Boogie-koiran ja Hannun kanssa viikonloppuna Kuusamossa. 

Töiden ohella aiomme nauttia lämpimistä ilmoista liikkuen paljon ulkosalla arkeamme ilostuttavan Boogie koiran kanssa.

Me emme ole aiemmin Pohjanmaan tanssileirillä koskaan olleet, mutta vankan tanssileiritaustan omaavina voimme sanoa, että leiritunnelmaa ei voita mikään! Jotakin taikaa siinä on, kun tanssitaan useampi tunti/päivä putkeen. Huomaamattakin oppi painuu mieleen ja kehoon, tanssi alkaa luistaa entistä paremmin. Lisäksi kaikilla leireillä on aina mielettömän hyvä energia niin tunneilla kuin tansseissakin! Meidän leirilupauksemme on avartaa kaikkien kurssilaisten tanssimaailmaa 🤩 Tämä jo sinälläänkin on loistava syy lähteä tanssimatkalle Pohjanmaalle!

HannuMört ja Boogie Kuusamossa
Hannu Mört nauttii ulkoilusta Rosan ja Boogie koiran kanssa Kuusamossa. 

Jussi Kaksonen suuntaa Pohjanmaan tanssileirille noviisina

Minä odotan Pohjanmaan tanssileiriä suurella innolla! Minun ensimmäinen kerta POLE:ssa aloittaa osaltani kesän leirirupeaman opettamisen saralla. Odotan leiriltä, leiriläisiltä, opettajilta, organisaatiolta ja artisteilta heittäytymistä, iloisuutta, innostusta ja avointa mieltä! Tietysti paljon puhutut puitteet lisäävät odotuksia, emmekä varmasti tule pettymään.

Alkukesä on mennyt opettaen mm. Turkissa ja Turussa, itse leireillen, kesälaivoilla käyden, hieman lomaillen, ystävien seurasta nauttien ja golfaten! Katsoimpa kartasta että hotelli Kivitippu sijaitsee aivan Järviseudun Golfin kentän kyljessä, joten jos minua ei näy opetuspaikalla, niin minut löytää sieltä 🙈😂 Leireillä syntyy aina omanlaisensa tunnelma ja tutustuu uusiin ihmisiin, mikä on mielestäni leireissä ihan parasta! Minun leirilupaukseni on, että jokainen oppii jotakin uutta omasta kehostaan ja oppii käyttämään sitä uudella tavalla!
Nähdään Lappajärvellä!

Jussi Kaksonen latautuu ja golffaa
Jussi latautuu kesäleireihin Golfin parissa! 

Pohjanmaan Tanssileiri 14.-16.6.2019, Lappajärvi
Tutustu Leirin ohjelmaan

Varaa majoitus Kivitipusta
Varausvaiheessa ilmoita hotelliin POHJANMAAN TANSSILEIRI 2019

Tsekkaa Halkosaaren kesän tanssit! Leiriviikonloppuna meitä tanssittaa Finlanders!

 

JAA