Lissu Kontturi-Paasikko

Tanssikoulu TanssinTahti

Liisa Kontturi-Paasikko ja Lasse Paasikko

Liisa Kontturi-Paasikko, tuttavallisemmin Lissu, on pitkänlinjan paritanssin ammattilainen, jolla on vankka kokemus kaiken ikäisten ja tasoisten tanssijoiden opettamisesta sekä seuratanssin että tanssiurheilun parissa. Huomattavan suuri osa kentällä toimivista paritanssin opettajista onkin saanut innostuksensa tanssinopettamiseen ja -opiskeluun Lissulta, joka toimii edelleen aktiivisesti eri tahojen järjestämissä koulutuksissa ja vastaa Huittisissa olevan Länsi-Suomen opiston paritanssilinjan opinnoista.

Opetustyössä Lissun sydäntä lähellä ovat tanssimisen ydinasiat: keho, kommunikaatio ja musiikki ja kaikki opetus pohjautuukin näihin elementteihin. Kuviot ja niiden variaatiot syntyvät kun nämä perusasiat ovat kunnossa ja oma henkilökohtainen tanssitaito on hyvä. Paritanssin suurin nautinto on kehojen vuorovaikutteinen keskustelu ja ydinasioita henkilökohtaisesti kehittämällä jokainen tanssija voi itse edesauttaa nautinnollisen tanssihetken syntymistä.

Lissun tanssinopettajan työ pitää tällä hetkellä sisällään:

  • TanssiOnline-palvelun kehitystyö
  • Tanssinopettajien kouluttaminen oman tanssikoulun puitteissa
  • Ohjaajien kouluttaminen eri tahojen järjestämissä koulutuksissa
  • Länsi-Suomen opiston paritanssilinjan suunnittelu ja toteutus
  • KiddieJam -lastentanssikonseptin kehitystyö
  • Paritanssin tilauskurssit eri puolilla Suomea

Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry on valinnut Lissun vuosina 2002,  2006 ja 2020 Vuoden Tanssinopettajaksi ja hän on saanut Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n Maineteko-palkinnon vuonna 2012 ja World Dance Councilin Social Dance Awardin vuonna 2014.

Tanssikoulu TanssinTahti

JAA