Janica Saarni

Tanssistudio Centro

Janica on aurinkoinen ja positiivinen tanssinopettaja Naantalista, joka on aloittanut oman tanssijan uransa 7-vuotiaana kilpatanssilla, saavuttaen siinä vuosien varrella useita SM-mitaleja ja kansainvälisiä kilpailusijoituksia. Hän on valmistunut Oulusta kilpatanssilinjalta tanssipedagogiksi ja opiskeluaikanaan hakenut lisäoppia myös Hungarian Dance Academysta.

Janica on päätoiminen tanssinopettaja ja tanssija, joka oman tanssikoulun pyörittämisen lisäksi reissaa viikottain opettamassa seura- ja lavatanssijoita ympäri Suomea.

Janica on nähty tanssijana useiden teattereiden lavoilla sekä kahteen otteeseen opettamassa huippu suositussa Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa.

Janica nauttii täysillä tanssin tuomista iloista, haasteista ja elämyksistä. Hänestä tanssin kokonaisvaltainen vaikutus kehoon, mieleen ja tunteisiin on koukuttavaa.

Opettajana Janica haluaa antaa oppilailleen työkaluja, joiden avulla jokainen voi löytää sisäisen tanssijuutensa ja ennen kaikkea nauttia tanssimisesta ja uuden oppimisesta.

Tanssikoulu Centron nettisivut löydät täältä: tanssistudiocentro.fi

JAA