Arto Petjala

Dog`n Roll

Arto on Kainuun korpien raavastama tanssinopettaja Paltamosta, Kajaanin naapurista. Suomi on tullut tutuksi lavatanssien merkeissä, sekä tanssijan, kurssilaisen että opettajan lähtökohdista katsottuna.

Arto työskentelee tällä hetkellä päätoimisena tuntiopettajana Kajaani Dance:lla. Hän opettaa tansseja streetistä soololattareihin, paritansseja unohtamatta. Viime aikoina hän on laajentanut ammattitaitoaan myös pyörätuoli- ja senioritanssin pariin. Molemmat ovat vahingossa vieneet mennessään…

Tanssinopetuksen lisäksi Arto toimii urheiluhierojana omalla vastaanotollaan ja on myös mukana Aisti ja Tunne Oy:n toiminnassa eläinten kouluttajana.

Arto kuvailee itseään tekeväksi ihmiseksi, joka oppii käytännön kautta. Samaan ajatukseen hän pyrkii teemoittamaan tanssitunnitkin; vähän sanoja ja paljon tekoja. Joskin on tilanteita, jossa puhettakin on pakko tuottaa 🙂 Vielä kun muistetaan, että tanssi ei ole vakava asia ja lähestytään sitä ilon kautta, niin tunnelmallinen sekä opettavainen tunti on valmis! Tuuhan moikkaamaan!

Tutustu lisää Arton monipuoliseen toimintaan www.artopetjala.com

JAA