Kati Koivisto

Tanssikoulu Happy Dance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Katin tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi. Viimeisin tunnustus on vuodelta 2017, jolloin Kati valittiin vuoden tanssinopettajaksi.

Kati korostaaa tanssitunneillaan tärkeää tekniikkaa ja vienti-seuraamista, lisäksi musiikintulkinta ja tekemisen meininki on aivan ylivertaista! Katin kanssa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen väistämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille! Katia tapaa viikkotunneilla Porissa sekä viikonloppuleireillä ja tanssitapahtumissa ympäri maata.

Kati on mukana monessa, viimeisimpiä telkkariduuneja ovat esimerkiksi Hula Hula Suomi -koreografi keväällä 2017 ja Juonnot AlfaTV:n TangoStudio Lavatangon SM-kilpailua käsittelevässä jaksossa!

Lahti 2017, virallinen kisatango | Ladidaa
Koreografi: Kati Kainulainen

JAA