Kati Koivisto

Tanssikoulu Happy Dance

Kati Koivisto

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati opettaa paritansseja suurella sydämellä ja intohimolla. Tanssinopetuksesta hän on todellakin löytänyt elämäntehtävänsä ja tarkoituksen – tanssituntien yhteisöllisyys, reipas meno ja hyvä energia ovat Katille tunnusomaisia ja tärkeitä asioita.

Katin tanssikoulu Happy Dance on perustettu vuonna 2010 ja Katin opetuksessa tanssii viikoittain satoja iloisia tanssijoita Porissa sekä Online-palvelun kautta ympäri Suomen! Jos tai siis kun siis ihastut Katin opetukseen, niin pääset jatkamaan harjoituksia leirien välillä asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kati on nähty tanssinopettajana ja koreografina monissa tv-ohjelmissa – mm. Tanssii tähtien kanssa ja Hula Hula Suomi.

Kati korostaa tanssitunneillaan tekniikkaa ja vienti-seuraamista, lisäksi musiikintulkinta ja tekemisen meininki ovat aivan ylivertaisia! Katin kanssa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen väistämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille! Tämä vuoden positiivisimmaksi porilaiseksi valittu tanssinopettaja saa sinut taatusti viihtymään tanssitunneilla.

Tanssikoulu Happy Dance löytyy myös TikTokista ja sieltä löytyykin jo yli 100k tykkäyksiä!

JAA