Kimmo & Marika Lasanen

Tanssikoulu TanssiGuru

Kimmo Ja Marika Lasanen

Kimmo aloitti lavatanssiharrastuksen yliopistovuosinaan Oulussa vuonna 1998 ja innostui lajista niin kovasti, että kiersi kohta ympäri Suomea tanssileireillä oppimassa uutta. Harrastus vei mennessään myös kisalattioille ja menestyksekkään kilpailu-uran jälkeen harrastus jatkui luontevasti opettamisen merkeissä. Intohimoinen suhde tanssiin tekikin harrastuksesta myös ammatin.

Marika on harrastanut lavatansseja aktiivisesti ja intohimoisesti jo vuodesta 1999 ja sen lisäksi hän kilpaili 10 vuotta vakiotansseissa edeten niissä aina yleisen sarjan A-luokkaan saakka. Kilpailu-uran jälkeen Marika tapasi Kimmon ja he perustivat yhdessä Tanssikoulu TanssiGurun, jonka viikkotunnit ovat Espoossa. Kimmo ja Marika ovatkin nykyisin päätoimisia tanssinopettajia.

Kimmo ja Marika opettavat kaikkia suomalaisia lavatansseja, mutta myös esim. kuubalaisia lattareita, kuten salsaa. Kimmo on käynyt Havannassa 10 kertaa ja Marika 4 kertaa hakemassa oppia kuubalaisiin tansseihin. Vuosina 2006-2013 Kimmolla oli Oulussa oma tanssikoulukin, Salsa Oulu, joka jakoi kuubalaisten tanssien ilosanomaa oululaisille tanssinharrastajille.

Kimmon ja Marikan opetustyyli on hyvin selkeä ja rauhallinen ja opetuksessaan he painottavat tanssitekniikkaa ja hyvää vienti-/seuraamiskontaktia, jotka ovat helpon ja nautittavan paritanssin perusedellytykset. Kimmon ja Marikan tunneilla on positiivinen ja kannustava, huumorilla höystetty tunnelma, mikä takaa myös parhaat oppimistulokset.

Tanssikoulu TanssiGurun nettisivut löydät täältä: www.tanssiguru.fi

JAA