Antti Törmänen

Tanssikoulu Antti Törmänen

Antti Tormanen

Kaukalosta greenin kautta parketille

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Turun seudulla ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan. Joillekin tämä tarkoittaa muutamaa vihreää perustuntia ja toisille sitten taas säännöllistä ja jatkuvaa, ehkä jopa tavoitteellista harjoittelua. Jokainen voi itse päättää, mutta kuten vuosien varrella on huomattu, tanssiin pätee vanha sananlasku ”nälkä kasvaa syödessä”, kuin nenä päähän. Uutta tunneille tulijaa haluammekin varoittaa tanssin hyvin koukuttavista vaikutuksista.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää!

Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa.

Siviilissä tämä mies harrastaa jos vaikka mitä. Jääkiekko ja golf ovat tosin viime vuosina saaneet hieman väistyä tanssikärpäsen iskettyä – voimallisesti. Melko usein vapaapäivinä Antti suuntaa siis parketille ja on tuttu näky Etelä-Suomen tanssilavoilla. Jostakin kaiken tämän tanssimisen joukosta mies kaivaa aikaa myös omakoteilulle, ankaralle saunomiselle sekä erilaisille peleille. Monesti Antin kanssa aikaa viettäessä huomaa pelaavansa pleikkaa, jotain matemaattista päättelyä vaativaa lautapeliä, korttia tai shakkia.

Tutustu Tanssikoulu Antti Törmäsen nettisivuihin: anttitormanen.com

JAA