Tapani Hasa

Tanssikoulu Wisio

Tapani Hasa

Mikä saa lappilaisen erämiehen tanssimaan?

Lapsesta asti liikunnallisen Tapanin tanssiura lähti liikkeelle vasta aikuisiällä korkeakoululiikunnan paritanssikurssilta. Ensimmäinen kerta lavatansseissa taisi olla Maaningalla Anne-Riinan painostamana, mutta taidot riittivät vain valssille tulevan anopin kanssa. Siitä se sitten varsinainen opettelu alkoi ensin Oulussa Tanssikoulu Jari Aaltosen tanssikursseilla, josta tie vei mm. Halloween leirille, Tanssi Starttiin ja lopulta Valasrannan tanssileirille. Monenlaisten harrastusten parissa aikaa tanssimiselle oli välillä haastava löytää, lukuunottamatta intensiivisiä leirijaksoja.

West coast swing tempaisi miehen mukaansa 2013 ja siitä lähtien Tapani on kiertänyt Eurooppaa westin parissa ja kehittyminen tanssijana on hyvässä vauhdissa tanssin oppimisen loputtomalla polulla.

Tapanille paritansseissa tärkeimmät motiivit ovat ilo ja hauskuus. Tämän miehen seurassa voi harvoin olla vakavalla mielellä. Erityisesti rock n’ swing -lajit ja parin välinen vienti-seuraaminen ovat Tapanin vahvuuksia. Tapani on helposti lähestyttävä ja avulias persoona, jolta ei huumoria puutu!

Viikoittain Tapania tapaa opettamassa Anne-Riinan kanssa Itä-Suomen suunnilta. Tsekkaa www.tanssiwisio.fi

JAA