Jussi Kaksonen

Jussi Kaksonen

Jussi (tanssinopettaja STOL) on tanssiin hurahtanut veijari, joka on ottanut ensiaskeleensa tanssilattialla jo pikkupoikana. Hänen tanssitaipaleensa on alkanut alle kouluikäisenä tanhun parista.

Ala-aste ikäisenä alkanut kilpatanssiharrastus vei miehen mennessään. Kilpatanssiurallaan Jussi on tanssinut Suomen kärjessä saavuttaen useita 10-tanssin SM-finaali sijoituksia. Hänet on myös palkittu viitenä vuotena peräkkäin ”Varsinais-Suomen paras tanssiurheilija”-palkinnolla. Jussi on edelleenkin aktiivisesti mukana harrastuksen parissa, valmentaen kilpatanssijalupauksia lapsista aikuisiin.

Kilpauransa jälkeen Jussi löysi lavatanssien hienouden ja taas miestä vietiin. Hän nauttii erityisesti rentoudesta ja tulkinnanvapaudesta lavoilla, joiden kautta hän on saanut paljon aivan uudenlaisia tanssillisia kokemuksia, ja päässyt haastamaan sekä kehittämään itseään tanssijana.

Nuoresta iästään huolimatta, Jussilta löytyy opetuskokemusta jo yli 10 vuoden ajalta. Opettajana Jussi on innostava ja perusteellinen. Hän uskoo, että hyvän perustekniikan päälle on helppo lähteä rakentamaan kaunista tanssia, ja luomaan upeita tanssikokemuksia parketeilla.

Tunneilla Jussille on tärkeintä, että tanssista löytyy iloa – laadusta tinkimättä!

Jussi Kaksonen

 

JAA