Johanna Sallinen & Omar Bakr

I Dance Helsinki

Johanna ja Omar ovat monipuolisia ja kokeneita tanssijoita ja opettajia. He opettavat yhdessä salsaa (kuubalainen + cross body salsa), kizombaa, bachataa ja cha chata.

Omar & Johanna ovat I Dance Helsinki -organisaationsa kautta jo vuosikausia rakentaneet Helsingin afrolatin-skeneä opettamalla itse, tuomalla Suomeen ulkomaisia artisteja ja järjestämällä niin viikoittaisia bileitä kuin suuria festivaaleja.

Johanna on tanssinut lapsuudestaan saakka useita tanssilajeja. Vankan tanssitaustansa vuoksi Johannalla on huikea määrä tanssiteknistä taitoa ja kokemusta, jota hän soveltaa eri tansseihin ja jota hän haluaa jakaa oppilailleen. Johannalla on tilillään myös salsan Euroopan mestaruus vuodelta 2010. Johanna tunnetaan opettajana vaativasta mutta selkeästä ja kannustavasta opetuksesta.

Omarin tanssiura alkoi nuoruusiässä kilpatanssilla mutta vaihtui Espanjassa uuteen intohimoon, afro-latinalaisiin tansseihin. Omarilla on pehmeä tyyli ja vienti sekä erinomainen musikaalisuus niin soolo- kuin paritanssissa. Hänen hauskasta asenteestaan tanssiin nauttivat ulkopuolisetkin! Omar kannustaa ja antaa välineitä jokaisen tanssijan yksilölliseen kehittymiseen.

Omarille ja Johannalle on tärkeää, että tunneilla opeteltavat asiat ovat käytettävissä sosiaalitanssissa. He painottavat perusteiden oppimisen sekä viennin ja seuraamisen tärkeyttä sekä musikaalisuutta. Tanssin pitää ennen kaikkea olla hauskaa ja tuntua hyvältä!

Facebook | Johannan ja Omarin omat kurssit

Katso video Johannan ja Omarin Cha Chasta The YouTube ID of is invalid.

JAA