Anssi Kirkonpelto

Anssi Kirkonpelto

Anssi Kirkonpelto on tanssin moniosaaja, joka opettaa työkseen tulevia tanssinopettajia Oulun ammattikorkeakoulussa. Hän on suorittanut useita eri tanssinopettajatutkintoja sekä valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta.

Tanssiuransa hän on aloittanut tanssiurheilun parissa. Jonkin ajan kuluttua kuvioihin tulivat myös seuratanssit, jotka veivät hänet mennessään. Lavoja hän kiertää edelleen aktiivisesti. Vuosien varrella Anssi on tanssinut lähes kaikkea baletista salsaan ja nykytanssista katutansseihin, joten kokemusta ja monipuolisuutta varmasti löytyy.

Opettajana Anssi on perusteellinen ja johdonmukainen. Hänen näkökulmansa opetukseen on kehollinen, eli hänen tavoitteensa on aina löytää tanssijoille luonteva tapa liikkua ja vapauttaa heidät muodollisesta tanssista. Hän ohjaa myös ihmisiä käyttämään aistejaan, sillä se on kehollisen ja luontevan tanssin perusta. Pitkä kokemus opettamisesta sekä monipuolinen tanssitausta näkyvät Anssin opetuksessa ja tutuistakin teemoista löytyy uusia oivalluksia.

Tervetuloa Anssin tunneille!

JAA