Hannu Mört

Hannu MörtHannu on sosiaali- ja terveysalan moniosaaja. Vahva sosiaalityön kokemus yhdistettynä oman hieronta-alan yrityksen pyörittämiseen ovat antaneet paljon valmiuksia erilaisten ihmisten kohtaamiseen, ohjaamiseen ja opettamiseen. Tanssiharrastus oli luonteva jatkumo urheilevan ja kitaralla musisoivan miehen elämään. Tanssissa yhdistyy loistavasti musiikki, urheilu ja vuorovaikutus. Paritanssiin tutustuminen alkoi aikanaan lavatanssikursseilla. Tanssitie vei nopeasti rock’n’swing-lajien maailmaan aina kilpalattioille asti, joissa Hannu nähdään puolisonsa Rosan kanssa edustamassa Oulua.

Hannu toimii tällä hetkellä päätoimisena yrittäjänä Lihaskuvioissa. Kalenteri täyttyy mukavasti hieronta-asiakkaista ja tanssinopetustunneista. Tanssijoiden kehonhuolto on luonnollisesti erityisen lähellä sydäntä. Usein tanssikurssilaiset löytävätkin tiensä Hannun hoitopöydälle huoltamaan kehoaan. Tanssia hän on opettanut viimeisen kahden vuoden ajan säännöllisistä viikkotunneista aina tanssileireihin asti pääasiassa Rosan kanssa.

Kehotietoisuuden lisääntyminen, tunteiden ilmaiseminen ja sanaton yhteys tanssipariin saavat Hannun syttymään ja innostumaan yhä uudelleen tanssista. Kehittyminen ja treenaaminen vaativat paljon arjen puurtamista, eikä omalle epämukavuusalueelle, jossa oppiminen tapahtuu, jaksaisi aina treeneissä mennä. Tanssi tuo kuitenkin paljon väriä elämään ja sitä voi hyödyntää sekä elämän kriiseissä että juhlahetkissä. Hannu näkee laajasti koko elämän tanssina, jossa meitä tanssitetaan, kunhan vain antaudumme sille.

Tutustu Rosan blogiin

Tutustu Rosan ja Hannun Facebook-sivuihin

JAA