Jenna Polvi

Jenna Polvi

Jennan liikuntatausta on jazz-tanssissa sekä joukkuevoimistelussa. 16-vuotiaana mukaan tulivat lavatanssit, jotka veivät naisen mennessään.
Jenna on opettanut tanssia jo useamman vuoden. Hän opettaa viikoittain paritansseja muun muassa Turussa, Helsingissä sekä Jyväskylässä. Fysioterapeuttitausta on luonut hyvän pohjan tanssin ja kehollisuuden syvään ymmärtämiseen. Jennan luontainen vahva musikaalisuus on saanut yliopisto-opintoja myöden hänet kiinnostumaan entistä enemmän tanssin ja musiikin rajattomista mahdollisuuksista – tanssi on kokonaisvaltainen harrastus. Paritanssissa Jenna pitää tärkeänä, että jokainen löytäisi valmiudet siihen, että tanssiminen tuntuu hyvältä.

Jennan opetustyyliä on kuvailtu äärimmäisen selkeäksi ja läsnäolevaksi. Hän on taitava luomaan tunnelmaa tunneillaan, ja syvä rakkaus tanssia ja musiikkia kohtaan välittyy hänestä ensisilmäyksellä. Jenna on myös innokkaasti mukana kehittämässä suomalaista paritanssikulttuuria.

Vapaa-aikana Jenna nauttii kaikenlaisesta sosiaalitanssista, musiikista, lukemisesta ja kiertää ulkomailla opiskelemassa argentiinalaista tangoa. Intohimoinen suhtautuminen tangoon toi Jennalle Lavatangon Suomenmestaruuden vuonna 2019 Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

JAA