Tuomas Sillanpää & Reetta Koivuniemi

Tuomas ja Reetta ovat kokeneita kilpailijoita, valovoimaisia esiintyjiä ja tunnettuja valmentajia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.
He ovat tanssineet yhdessä jo vuodesta 2008, minkä jälkeen rock’n’swing -tanssit ovat täyttäneet vapaa-ajan ja vähän enemmänkin. Lajeista erityisesti boogie woogie on ollut rakkautta heti ensi askeleilta. Lisäksi bugg ja nykyisin myös west coast swing kuuluvat parin päälajeihin.

Kilpailu-uransa aikana pari on saavuttanut useita finaalipaikkoja World Cupeissa. He ovat voittaneet yhteensä 11 Suomen mestaruutta boogie woogiessa, buggissa ja lindy hopissa. Kaiken tämän lisäksi he ovat napanneet boogie woogien Pohjoismaiden mestaruuden vuonna 2016.

Valmentajina Tuomas ja Reetta ovat iloisia, kannustavia ja selkeitä. Heillä on kyky lähestyä monimutkaisiakin asioita ymmärrettävästi, yksinkertaisten harjoitusten kautta.
Opetuksen keskiössä ovat vahvasti läsnä tekniikka, musiikintulkinta sekä parityöskentely. Heidän tunneillaan hikoillaan, haastetaan aivonystyröitä ja kaivetaan esiin hymykuoppia.

Tuntien jälkeen sinulla on aimo annos energiaa, inspiraatiota ja työkaluja oman tanssin kehittämiseen ja monipuoliseen treenaamiseen olit sitten tanssilattialla ensiaskeleesi ottanut aloittelija tai jo kokeneempi konkari.

Kurkkaa videolta Tuomaksen ja Reetan vauhdikasta boogie woogie menoa!

JAA