Roynet Perez & Satu Annika

Dame Clave Tanssikoulu

Roynet

Roynet on kotoisin salsan synnynsijoilta Havannasta, Kuubasta. Intohimo tanssiin syttyi jo varhain ja hänen tanssijanuransa alkoi vuonna 2003. Roynetista tuli nopeasti kuubalaisen parisalsan mestari niin Kuubassa kuin muualla maailmassa, ja hänet tunnetaan edelleen kotimaassaan lisänimellä ”Monarca del casino”. Roynet on mm. voittanut kuubalaisen salsan Euroopan mestaruuden vuonna 2010.

Suomessa Roynet on asunut vuodesta 2008 lähtien, opettaen kuubalaisten tanssien lisäksi mm. bachataa, kizombaa ja street-tansseja. Hän on suosittu opettaja ja esiintyjä Suomessa ja ympäri Europpaa. Roynet tunnetaan karismaattisena tanssijana, jolla on vahva persoonallinen tyyli. Opettajana hän haluaa antaa aina parasta osaamistaan oppilaille ja viedä kuubalaista tanssitaidetta eteenpäin maailman joka kolkkaan.

Satu

Tamperelainen tanssija ja tanssinopettaja Satu on tanssinut lapsesta asti. Hän aloitti tanssiaskeleensa hiphopista, siirtyen myöhemmin lattareiden pariin. Kaikkein eniten Satun sydäntä lähellä on salsa.

Satu kehittää aktiivisesti osaamistaan ja vuosien saatossa hän onkin muodostanut itselleen vahvan tanssitekniikan elegantilla tanssityylillä maustettuna. Satu tunnetaan erinomaisena opettajana, jonka tunneilta löydät energiaa ja karismaa, unohtamatta intohimoa tanssiin.

JAA