Kari & Merja Filpus

Kari ja Merja Filpus ovat nokialaisia tanssinopettajia, jotka tarjoavat laadukasta tanssinopetusta kaikille, alkeista edistyneisiin. He opettavat seuratansseja Pirkanmaalla sekä myös muualla Suomessa.

Pitkän linjan seuratanssijoina ja entisinä kisailijoina Kari ja Merja ovat tuttuja tanssiparketeilta ympäri Suomen. Parin yhteinen tanssiharrastus on lähtenyt käyntiin vuonna 2002 ja he ovat mm. kilpailleet lavatanssissa 6 vuotta menestyksekkäästi. Kilpailun he lopettivat luonnollisesti ”uransa huipulla”, saavutettuaan kaksi peräkkäistä Tangon mestaruutta (Unto Monosen muistokilpailussa). Tanssinopettajina he ovat toimineet 2011 suoritettuaan Suselin seuratanssin perusohjaajakoulutuksen. Molemmat ovat myös suorittaneet STOL ry:n tanssinopettajatutkinnon vuonna 2014.

Karin ja Merjan henkilökohtaisena suosikkilajina ja kaikkein eniten sydäntä lähellä on suomalainen perinteinen tango. Tanssinopetuksessa he keskittyvät erityisesti tanssijan sujuvaan liikkumiseen, musiikkiin tanssimiseen sekä parityöskentelyyn. Opettajina he ovat erittäin helposti lähestyttäviä ja heille kaikkein tärkeintä on tanssijoiden viihtyvyys tunneilla.

Tutustu tarkemmin tanssinohjaus.fi

JAA